Hoe weet ik of een versterker ook voor mij werkt?

Hier is een eenvoudige, snelle test om te controleren of jouw locatie geschikt is voor een signaalversterker.

Het enige wat je moet doen is je externe signaalsterkte op je mobiele telefoon controleren.

Dit is je het moet doen:

1. Zoek het hoogste punt waar je de buitenantenne kunt plaatsen (meestal op het dak).

2. Controleer hoeveel ontvangstbalkjes je op het scherm van je gsm ziet als je op dat hoogste punt bent.

3. Als je 0 balkes hebt – neem contact met ons op voor hulp om er zeker van te zijn dat je een voldoende krachtige oplossing krijgt.

4. Als je last hebt van de slechte signaalsterkte en 1-2 balkjes aan ontvangst buiten hebt, dan hebben we onze krachtige versterker om dit op te lossen. Zodat je binnen altijd 5 volle balkjes aan ontvangst hebt. (Natuurlijk kun je ook een standaard kit met een yagi antenne gebruiken, maar het aantal balkjes zal binnen dan niet hoger worden dan 3-4 staven).

5. Als jouw signaalsterkte buiten 3-4 balkjes is, dan raden wij je aan een standaardversterker met een yagi antenne upgrade aan te schaffen.

6. Als je buiten 4-5 balkjes ontvangst hebt, dan is er geen yagi upgrade nodig omdat in dit geval de standaard kit voldoende kracht heeft om je binnen te voorzien van volledige 5 balkjes ontvangst.

7. Meet op hoe groot de ruimte is om er zeker van te zijn dat de meegeleverde kabelset voldoende is. Wij bieden extra upgrades aan om je te helpen bij een makkelijke installatie.

Deze booster is speciaal ontworpen om te werken met een slecht buitensignaal. Wij bieden een Yagi antenne en een krachtigere booster aan die in de kit zijn inbegrepen. De High Power Booster garandeert 5 constante balkjes in je woning.

Je kan nog steeds upgraden met meer interne antennes en extra kabel om een signaal te kunnen krijgen in alle hoeken van je huis, kantoor of waar je het ook gebruikt.