Genieten van het leven zonder afgekapte gesprekken

Waar moet jij JOUW SIGNAAL VERSTERKEN?

Sinds 2006 hebben we meer dan 6900 klanten geholpen met het verbeteren van het signaal in gebouwen, huizen en boten.

Kies Per Provider:

Waarom voor ons kiezen?

Ons bedrijf is al meer dan tien jaar actief en geeft onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit, zoals een mobiele telefoon versterker. Wij willen graag een wereld waar overal bereik is en werken daar met passie en toewijding aan. Wij willen dat iedereen kan genieten van goed signaal bij het maken en ontvangen van gesprekken, evenals een superieure verbinding met al uw digitale datadiensten (3G en 4G internet). Onze ervaren professionals en analisten zetten zich in voor het creëren van de beste mobiele versterkers die beschikbaar zijn in enkele, dubbele en meerdere bandfrequenties. De strenge tests die we uitvoeren op onze producten zullen zorgen voor gecertificeerde mobiele versterkers die beter zijn dan de standaard richtlijnen, met interessante details hebben om u verbonden te houden. Onze producten zijn speciaal geschikt voor België, zodat u kunt beschikken over een superieure dekking, ongeacht waar u zich bevindt, in de stad of op het platteland, of ergens daartussenin. Daarnaast beschikken de versterkers ook over een goede garantie, die u niet hoeft te gebruiken!

U kunt de perfecte GSM signaal versterker vinden voor uw huis, kantoor of zelfs boot. Ongeacht de grootte van de dekking die u nodig heeft, of het nu gaat om een appartement, een groot huis of een kantoor van elke grootte, wij hebben de juiste signaalversterker voor u. Bel ons als u hulp nodig heeft bij het kiezen van een signaalversterker!

 

We hebben versterkers die alle frequenties kunnen dekken. Welke provider of welke technologie je ook gebruikt, wij hebben een product voor je dat aan je wensen voldoet. Onze producten helpen om alle mobiele zendfrequenties die worden gebruikt door toonaangevende providers in België een boost te geven en je altijd verbinding te geven. Er zijn op veel plekken mobiele telefoonversterkers nodig, of het nou thuis, op kantoor of op andere plekken is. Je kunt onze producten van hoge kwaliteit bekijken op basis van je gebruikseisen om de juiste telefoonversterker voor jouw behoeften te bepalen.
 

Een andere manier waarop we het gemakkelijk maken om uw perfecte GSM signaal versterker te vinden is door te zoeken op het dekkingsgebied dat u nodig heeft. Dit werkt voor uw kantoor, thuis of elke andere plaats waar u een signaal wilt versterken. We hebben boosters die kleine gebieden van maximaal 150 m² tot grotere gebieden bestrijken, van maximaal 1500 m².

Vind uw perfecte GSM signaal versterkers van een verscheidenheid aan Belgische providers waaronder Proximus, Orange, Base en nog veel meer. Wij kunnen u helpen de juiste keuze te maken, afhankelijk van uw netwerkbehoeften. Het is zo gemakkelijk!

Wat is een mobiele telefoon signaal versterker?

Mensen zijn van nature nieuwsgierig naar wat een gsm-booster is en hoe het eigenlijk werkt. Het simpele antwoord is dat boosters, (ook wel bekend als versterkers of repeaters), het vermogen van uw mobiele telefoon verbeteren en zo voor een betere dekking zorgen. 

U kunt een mobiele telefoon in bijna elk land ter wereld gebruiken, en afhankelijk van welke provider u kiest, kunt u duidelijke, snel verbonden gesprekken en geweldige service ervaren… of, misschien niet. Hier komt een signaalversterker in beeld. Dit is de “oplossing” waar u naar op zoek bent! Een GSM repeater is dus een apparaat dat de mobiele signalen die u ontvangt versterkt, op een effectieve manier, zodat u het best mogelijke mobiele telefoonsignaal kunt krijgen.

Je kunt de mobiele signaalversterkers op allerlei manieren gebruiken. Elke plek met ontvangstproblemen kan baat hebben bij de installatie ervan. Je thuis, kentoor, hotel, bar, of een magazijn.

Hoe werken mobiele signaalversterkers?

Het is cruciaal om te weten wat de hoe de gsm booster werkt. In deze analyse wordt stap voor stap uitgelegd hoe de verschillende niveaus van mobiele signaal versterkers werken.

  1. De signaalversterker mobiele telefoon bestaat uit een buiteneenheid (een directionele antenne) die het signaal uit de lucht opspoort en ontvangt. Deze signalen zijn veel minder sterk en ze zijn voor een mobiele telefoon zeer moeilijk te vinden. De reden hiervoor is dat een hele kleine antenne is ingebouwd in het mobiele toestel. De buitenantenne is veel groter en in staat om het signaal, dat niet door een mobiele telefoon gevonden kan worden, snel te ontvangen.
  2. Het ‘slechte’ signaal dat wordt ontvangen, wordt dan door het bedrading medium geleid en omzeilt de plaatselijke blokkade om vervolgens naar de booster of versterker te worden geleid. Dit wordt gewoonlijk gedaan om ervoor te zorgen dat het signaal niet verder wordt verzwakt terwijl het de binnenunit bereikt via het geleidingsmiddel.
  3. In de binnenunit voert de booster het verstrekkingsproces uit door de frequentie van de draaggolven te superponeren op het eigenlijke zwakke signaal, dat op zijn beurt het signaal in zijn geheel versterkt. De booster wordt versterkt met stroom uit het stopcontact om de versterking uit te voeren.
  4. Het versterkte signaal wordt vervolgens overgebracht naar de binnenantenne die het signaal uitzendt in het hele dekkingsgebied. Binnen deze straal ontvangen de mobiele toestellen een sterker signaal dat verschilt van het oorspronkelijke signaal van hun provider. De gsm signaal versterker maakt dit allemaal mogelijk.

Mobiele versterkers worden door veel bedrijven gebruikt.

Zijn mobiele signaal versterkers veilig?

Vandaag de dag worden we omringd door een enorm aantal verschillende apparaten en gadgets. Of wij het nu geloven of niet, elk apparaat zendt een bepaalde hoeveelheid straling uit in de atmosfeer, bijvoorbeeld uw tv, radio, PC of andere soortgelijke apparaten. Deze stralingen hebben op de een of andere manier invloed op ons. Men discussieert vaak over de vraag of mobiele signaalversterkers al dan niet veilig zijn om in onze buurt te hebben. Er wordt nog steeds gedebatteerd over de veiligheid van mobiele signaalversterkers in België waarbij de meningen tegenstrijdig zijn. Uit studies en onderzoeken komt naar voren dat een signaalversterker voor de mobiele telefoon nauwelijks risico’s vormt voor de menselijke gezondheid. De impact van een mobiele signaalversterker is heel kortstondig. De reden hiervoor is dat de stroom die van deze versterker afkomstig is, zeer laag is en er zelfs bij toevoeging van meerdere mobiele signaalversterkers in het systeem er nauwelijks variatie in de opgewekte stroom zal zijn. De mobiele telefoon daarentegen wordt volgens verschillende onderzoeken en studies als schadelijker beschouwd. Dit komt doordat de mobiele telefoon de hele tijd bij een persoon en in de onmiddellijke omgeving blijft, waardoor de persoon in grotere mate wordt beïnvloed. Wat we hier in overweging moeten nemen is het feit dat mobiele telefoons bij een lage netwerkdekking de neiging hebben hun ingangsvermogen naar de ingebouwde draadloze ontvanger te verhogen om het zwakke signaal op te vangen en dus meer straling uitzenden. Dit terwijl het installeren van mobiele repeaters de potentiële dreiging zal verminderen, aangezien de mobiele telefoonontvanger door de grotere signaalsterkte minder vermogen zal hebben. Dus ironisch genoeg kun je jezelf redden van schadelijke straling, afkomstig van mobiele telefoons die zich in een zone bevinden met een zwak signaal, door te beschikken over een gsm-signaalversterker en van tal van ongefundeerde speculaties over signaalversterkers voor mobiele telefoons die schadelijk zouden zijn.

Hulp nodig? Bel ons bekroonde ondersteuningsteam 078 484 284

Hoe Het Werkt

Het signaal werkt door op een draadloos netwerk door de lucht te reizen in de vorm van “golven”. Het zwakke signaal wordt ontvangen door de buitenantenne en wordt doorgegeven aan de booster die zich binnenshuis bevindt. Deze booster verbetert het signaal, gebaseerd op de frequentie, en stuurt het versterkte signaal naar de binnenhuisantenne. Het signaal is nu onmiddellijk beschikbaar om in zijn verrijkte vorm te gebruiken. U hoeft zich geen zorgen te maken om de installatie van de versterker. Volg gewoon deze eenvoudige installatie-instructies.

2-staps installatie

  1. Plaats de buitenantenne op een plaats waar u de beste signaalontvangst krijgt en sluit vervolgens de meegeleverde lange kabel aan tussen de booster en de buitenantenne.
  2. Sluit de kleine binnenantenne aan op de booster en voltooi de installatie door het netsnoer in een stopcontact te steken.
Ga Naar Winkel

We zijn er om je te helpen

We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze GSM repeaters eenvoudig te installeren zijn en nog gemakkelijker te gebruiken. De speciale technologie die gebruikt wordt bij het maken van GSM repeaters helpt bij het versterken van uw signaal in zwakke ontvangstruimtes. Nu kunt u belangrijke gesprekken voeren zonder onderbrekingen. Ons Belgische team is is 24/7 beschikbaar. We beseffen dat er nog steeds kleine problemen kunnen optreden, zelfs als u de versterker goed heeft geïnstalleerd. Als u problemen ondervindt met uw signaalversterker, aarzel dan niet om ons onmiddellijk te bellen. Ons professionele team zal u helpen om eventuele storingen te elimineren. We zijn ook beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Australië, Duitsland, Italië, Spanje, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland.

Ga Naar Winkel

FREQUENTIE VOORDELEN VAN SIGNAALVERSTERKERS IN BELGIË

Slechte mobiele ontvangst is voor veel mensen een bron van frustratie. In ons hectische en stressvolle leven klinkt het toevoegen van een ander probleem aan de lijst onredelijk, zeker als er een perfecte oplossing voor is. Door uw eigen mobiele telefoon signaalversterker aan te schaffen, bent u voor eens en altijd van het slechte signaal af en geniet u van de naadloze communicatie, waar u ook bent.

Tegenwoordig kunt u een mobiele telefoon booster kopen die compatibel is met een grote verscheidenheid aan netwerkproviders, en veel van hen zijn compatibel met meer dan één provider. 

GSM Repeater biedt  mobiel signaal versterkers aan die compatibel zijn met alle Belgische netwerkproviders, zoals Orange, Proximus, Base, enz. Sommige mobiel signaal versterkers zijn compatibel met één of twee ervan, maar de meerderheid van de mobiel signaal versterkers is in staat om een signaal te versterken voor alle hierboven vermelde providers. U kunt er zeker van zijn dat we een mobiele telefoon versterker voor u hebben, of u nu op het platteland of in de stad woont. Ongeacht uw locatie zult u geen onderbroken of afgebroken gesprekken meer ervaren.